Vi vill lära känna dig

Kanske känner du oss inte (än). I så fall vill vi gärna ändra på det. Och samtidigt få nöjet att lära känna dig. Kanske har vi arbetat ihop tidigare? I vilket fall tror vi att vi har mycket mer att erbjuda. Möjligheter och kompetenser som du kanske inte känner till. Så låt oss få presentera oss lite närmre.

Vi på A Teknik utvecklar och tillverkar unika precisionskomponenter till den moderna industrin, inte sällan i komplexa och krävande branscher som flyginsustri, med-tech och life-science, vilka ställer höga krav på produktion, kvalitet och leverans.

I vårt stora utbud inom tillverkning får du bland annat hjälp med fräsning, licenssvetsning, montering, precisionsslipning, svarvning och gnistning. Med vår helt nya flexibla robot-cell utför vi också avancerad 5-axlig fräsning med automation vilket möjliggör kostnadseffektiv tillverkning av allt från små och mellanstora till stora serier med en unik bredd och flexibilitet när det kommer till artikelflora avseende storlek, komplexitet och material. Och vår konstruktionsavdelning kan vara behjälplig med bland annat 3D-modellering, ritningsunderlag, konstruktion och prototypframtagning.

Vad kan vi göra för dig?

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig att lösa? Hör av dig!