Plats- och produktionschef till A Teknik Group i Trollhättan

Om företaget
Vår framgång som leverantör av mekaniska precisionskomponenter bygger på hållbar utveckling och samverkan mellan våra kunder, medarbetare och ägare. Våra mål ska säkerställa denna utveckling och samverkan.
Vi bidrar till våra kunders framgång och totala kvalitet genom grundlig kunskap om deras behov, ständig förbättring och mätning av vår förmåga att leva upp till dessa. Vi representerar den moderna industrin med en dynamisk organisation som besitter såväl bredd som spets.

A-teknik grundades 1983 och har under åren utökats sin expertis på flera orter. A teknik i Roberfors AB förvaltas idag av Indvelop AB som aktivt följer den fortsatta tillväxten.

Är du redo att vara den drivande kraften bakom vår kunds tekniska framgångar? Ta chansen att bli en viktig del av A Tekniks spännande resa som Plats- och produktionschef i Trollhättan. Här har du möjlighet att låta din kreativitet flöda och vara med och forma framtidens innovationer tillsammans med oss!

Tjänstebeskrivning
Som plats- och produktionschef hos ATeknik i Robertsfors AB har du fullt resultat- och personalansvar där ledarskap och kundkontakter är en naturlig del av din vardag. Du ansvarar för att driva, leda, styra och planera verksamheten samt för att underhålla och utveckla relationer med befintliga kunder, medarbetare samt andra partners.

Du kommer att vara den som säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt och i enlighet med våra höga kvalitetsstandarder. Du kommer också att vara involverad i att planera och optimera produktionen för att maximera resultatet. Du kommer ha daglig uppföljning med driften samt dialog med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vi har en stark gemenskap och korta kontaktvägar vilket innebär påverkansmöjligheter och delaktighet i att forma och utveckla arbetssätt och din arbetsdag.

Det här är en spännande roll där du får möjlighet att vara med och driva vår verksamhet framåt!

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren och tekniks kunnig plats- och produktionschef med gedigen utbildning eller erfarenhet inom området. Du bör ha en stark förmåga och intresse att leda och organisera produktionen samt säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Det är viktigt att du är analytisk, strategisk och har utmärkta kommunikationsförmågor. Din passion för teknik och förmåga att motivera och inspirera ditt team kommer att göra dig till en ovärderlig tillgång hos ATeknik i Robertsfors AB.

För att vara lämplig för tjänsten bör du uppfylla följande krav:
• Har en tekniskt inrikta utbildning eller likvärdig bakgrund
• Har erfarenhet från ledande befattning så som arbetsledare inom tillverkande företag, gärna inom teknik eller finmekanik
• Är kundfokuserad och vill driva utvecklingen av både team och processer samt hantera kostnads- och tillverkningskalkyler.
• Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av kundrelationer och projektarbete.
• Kunskap om affärssystemet Monitor.

Låter det intressant? 
ATeknik i Robertsfors AB s samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou.
Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult via e-post: sandra.tornqvist@nearyou.se eller på telefonnummer: 0707858414. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Jobb ID: 8117

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig att lösa? Hör av dig!