”Närhet, ärlighet och ansvar.”

Det är tre av de ord som Michael Weinehall på Volvo Lastvagnar i Umeå använder för att beskriva samarbetet med A Teknik.

– Ett telefonsamtal och de löser de problem vi stöter på, om det så handlar om att leverera, justera eller konstruera olika verktyg och detaljer som vi behöver i vår tillverkning.

Han säger att den geografiska närheten är en stor trygghet, och genom att A Teknik kan vara på plats snabbt vid akuta driftstopp sparar man mycket tid – som i förlängningen förstås är pengar.

– Dessutom har A Teknik specialkunskaper som kompletterar vår verksamhet på ett bra sätt. Till exempel har deras konstruktionsavdelning hjälpt oss att ta fram flera unikt anpassade detaljer. Vi vet vilket resultat vi vill få och A Teknik löser konstruktionen så vi når dit.

Det nära samarbetet mellan bolagen genererar en ömsesidig vilja att alltid leverera lite bättre, vilket har skapat ett förtroende som Michael uppskattar. Han själv har jobbat på Volvo i 37 år och gänget i Robertsfors har funnits med under hela tiden.

– Namn och ägare har kanske bytts under åren, men kvaliteten, engagemanget och den djupa kunskapen har alltid varit detsamma. Och det känns tryggt!

Vi vill gärna berätta vad vi kan göra för ditt företag. Välkommen att höra av dig.

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig att lösa? Hör av dig!