December – tid för både återblick och framtidsspaning

Så har snart ännu ett år passerat. Ett år som för oss på A Teknik inneburit en del spännande förändringar. Till exempel blev vi fler i A Teknik Group när vi i maj förvärvade Öbako i Härnösand; specialister på rörbockning, som kompletterat vårt utbud av tjänster och processer på ett mycket bra sätt.  

Urban Norgren, produktionschef på Öbako, berättar om ett första halvår i som varit spännande och intressant på många sätt. Inte minst har samverkan mellan företagen bidragit till att vi blivit effektivare och bättre på att leverera helhetslösningar. 

– För vår del betyder det att vi med tiden kunnat fokusera på att jobba mer med det vi är bra på, och mindre med den dagliga administrationen. Vi ser framåt på fler möjligheter att öka produktionen för att möta våra kunders efterfrågan, säger Urban.  

En av våra ägare, Per Guvå, berättar att han är glad över ett lyckosamt 2023 som bland annat inneburit erkännande från våra ISO-revidörer om både en organisation och processer som levererar hög effektivitet och kvalitet i alla delar.  

– Bättre kvitto på att vi gör rätt, än kunder som uttryckligen uppskattar vår kompetens och precision och samarbeten som ständigt växer, kan man knappast få, säger han. 

Utan er – inget vi 

Vi vill passa på att säga tack till er, alla våra uppdragsgivare och samarbetspartners som gör att vi hela tiden måste se till att vara i framkant och leverera lite bättre. Det är era framgångar som sporrar oss och vi är stolta att få vara en del av era visioner.  

För er som inte upptäckt oss än… Välkommen att se vad vi kan göra för er!  

Vi på A Teknik är nämligen så mycket mer än en leverantör. Vi är en helhetspartner med kompetenser som sträcker sig från problemlösning och utveckling av unika precisionsdetaljer till underhåll och reparation av verktyg och maskiner.  

Vi nöjer oss inte med att bara leverera – vårt mål är att överträffa förväntningar. Varje gång. 

Sist men inte minst: En god jul och ett gott nytt år önskar vi alla på A Teknik!

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig att lösa? Hör av dig!