A Teknik i Trollhättan – en del av A teknik Group

Visste du om att A Teknik Group bedriver verksamhet på flera platser i Sverige? Vi finns i Robertsfors, Härnösand och Trollhättan – och det var i Trollhättan allting startade år 1983.

Här besitter vi en mycket bred kompetens inhouse. Det är unikt i branschen och betyder korta ledtider med snabba leveranser. Vi lägger mycket stor vikt vid att vara trygga och tillförlitliga och alltid leverera högsta kvalitet.

Våra medarbetare har kunskaper som sträcker sig bortom CNC-operatörens vanliga kompetens. Från råämne och tillverkningsunderlag är de delaktiga hela vägen fram till färdig produkt. Det gör att vi lär känna våra kunders behov på ett alldeles speciellt sätt. 

Vi levererar till den moderna industrin och inte sällan förser vi medtech-, livsmedels- och flygtekniska bolag med precisionskomponenter som klarar mycket högt ställda krav och har utmanade geometrier. Många av dem är med och förändrar världen. Och att bidra med de tekniska lösningar som behövs för att de ska kunna förverkliga sina missioner – det är vad som driver oss på A Teknik framåt!

Hur kan vi hjälpa dig? 👉 Kontakta oss!

Vilka utmaningar kan vi hjälpa dig att lösa? Hör av dig!