Sök nyhet

Produktionstekniker till Ödeshög

Verksamheten utgörs av tillverkning av mekanisk bearbetning i form av svarvning, fräsning, etc samt svetsning, montering och ytbehandling i relativt små serier och många gånger fysiskt stora artiklar. Ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus präglar verksamheten. I din roll som produktionstekniker.. Läs mer »

Kvalificerade svetsare söker till Ödeshög

Verksamheten utgörs av tillverkning av mekanisk bearbetning i form av svarvning, fräsning, etc samt svetsning, montering och ytbehandling i relativt små serier och många gånger fysiskt stora artiklar. Ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus präglar verksamheten. Du tillhör ett team med.. Läs mer »

CNC-operatör med samordningsansvar

Verksamheten vid A Teknik Alugjut AB är fokuserad på aluminiumgjutning med tillhörande bearbetning, svetsning och montering och sysselsätter totalt ca 60 medarbetare. Utöver rollen som CNC-operatör har du en roll som produktionssamordnare, vilket innebär att planera och leda arbetet för.. Läs mer »

Kvalificerade CNC operatörer till Borås

Verksamheten utgörs av tillverkning av aluminiumdetaljer genom gjutning, mekanisk bearbetning och kompletterande förädling till komplett komponent till våra kunder. Du tillhör ett team med ansvar för en viss del av produktionen där ordning och reda, standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar.. Läs mer »